DZIEŃ TYGODNIA |
OBIAD |
PODWIECZOREK(oddziały przedszkolne) |
PONIEDZIAŁEK |
I |
|
WTOREK |
I |
|
ŚRODA |
I |
|
CZWARTEK 4 V 2023 |
I Barszcz ukraiński z ziemniakami II Placuszki z jabłkiem III Sok pomarańczowy |
Bułka mieszana, pasztet drobiowy, pomidor, herbata owocowa |
PIĄTEK 5 V 2023 |
I Zupa brokułowa z ryżem i zieleniną II Ziemniaki, paluszki rybne, surówka z kiszonej kapusty, marchewki i jabłka III Sok malinowy |
Rogal z masłem, dżem truskawkowy, herbata malinowa |
Alergeny występujące w menu: mleko, jaja, miód, mąka, śmietana, zboża zawierające gluten ( pszenica, jęczmień, żyto, owies, orkisz), ryby, kakao, cytrusy, orzechy. Kompot wykonujemy z owoców i mieszanek owoców. W jego skład wchodzą: truskawki, maliny, czarna porzeczka, aronia, wiśnie, śliwki i jabłka.
Z przyczyn niezależnych od stołówki jadłospis może ulec zmianie.